Mesaj catre tineretul nationalist-ortodox al Romaniei: INTR-O BUNA ZI NE VOM RIDICA DIN NOU IN MUNTI !

 Ioan Gavrila Ogranu si partizanii lui, atunci cand au inceput lupta, erau la fel de tineri ca si noi, s-au temut ei sa plece in munti si sa lupte cu intreaga hidra jidaneasco-comunista ? Au tremurat ca si gaina cea proasta in cotet ? Nu, cu zambetul pe fata au infruntat tavalugul comunist ! Noi, cei din ziua de astazi, ce facem ? Stam  intr-un colt, tremurand de frica, si ne uitam cu groaza cum jidanul si politicianul corupt, mafiot si mason, s-au facut atotsptapanitori peste intreaga Romanie ? Plecam urechea la la otrava lor : ” Nu sunt sanse de lupta cu noi, suntem prea puternici, nu puteti face nimic…” ? Am incercat pana acum sa luptam cu adevarat si nu s-a putut face nimic ? Nu, nu am incercat, doar am mimat lupta…

 

Va intrebam si noi: de cine ne temem pana la urma ? Ne temem de strigatele jidanimii : ” Va arestam, va zdrobim oasele, va ingropam in pamant ” ? Ne temem de discursul miselului de politician roman : ” Eu sunt vandut jidanului si fac parte din satanica masonerie, la ordinele lor va inmoi oasele, va fac neoameni pe acest pamant ” ? Ne temem de corupta JUSTITIE din Romania : ” Noi ascultam ordinele jidanului si politicianului mason, va taiem imediat elanul de lupta cu procurorii nostri ” ? De cine ne temem cand Mantuitorul Hristos a spus : ” Eu sunt cu voi tot timpul  ” ? Jidanul si politicianul corupt si mason, trebuiesc infruntati in fata, nu avem nevoie de discursuri frumos ticluite, pline de inflorituri, nu fratilor iubiti, discurscul nostru trebuie sa le bage groaza in oase : ” Tineretul Romaniei, nu accepta sa fie sclav in tara lui. Cine se ridica impotriva noastra o sa fie facut una cu pamantul, in vinele noastre curge sangele fieribinte al stramosilor, radem de moartea cea neagra si scuipam pe ea “.

 

 

Pe voi va sperie o nenorocita de amenda, un dosar penal sau cateva luni de inchisoare ? Tot asa a spus si Ioan Gavrila Ogoranu : ” Nu, nu ma ridic cu arma in munti ca haiducii din vechime, stau acasa ca ma aresteaza si imi fac dosar penal ” ? Asta au spus partizanii din Muntii Fagarasului ? Pentru noi, ca tineri nationalisti ortodocsi, este cea mai mare onoare sa racneasca presa jidanita din Romania :
” I-au arestat pe motiv ca au credinta nationalist-ortodoxa, legionara, sunt tinuti prin negre temnite la ordinele hidrei mondiale “. O Doamne, ce bucurie mare pe noi ! Noi atat va spunem: nu lasati capul plecat in fata jidanului si politicianului mason si corupt !  Viata noastra nu este nimic pe acest pamant, o biata frunza in vant, VIATA NEAMULUI ROMANESC ESTE CEA MAI IMPORTANTA ! Blestemat a fost acest neam romanesc pe fata pamantului : doar cu sange varsat, cu jertfe infricosatoare, cu sute de mii de morti, a fost tinut in viata pana in ziua de astazi ! Blestemata a fost aceasta tara pe nume ROMANIA : de peste 2.000 de ani cere tribut de sange, nu vrea sa stie ne nimic, nu o intereseaza ca nu are cine sa lupte pentru ea, tot timpul ne obliga sa ne sacrificam vietile pentru ea ! Ereticul Occident, catolic si protesant, ne batjocoreste intr-una: ” Voi nu aveti bogatia noastra, nu aveti frumoasele noastre catedrale, sunteti saraci, goi si prosti pe acest pamant “. Da, asa este, nu avem bogatia lor, dar il avem pe Hristos in inimi, avem muntii nostri cei falnici cu care ne mandrim in intreaga lume, avem un tineret iubitor de tara care este pe cale sa se ridice din nou la lupta in aceste vremuri crunte, ii avem pe Decebal, Mihai, Stefan si Sfintii Inchisorilor, suntem de milioane de ori mai bogati ca sodomitul Occident ! Si atunci cum se face ca noi am ajuns colonia lor cea umila ?! Cum se face ca vine arogantul neamt si ne dicteaza ce sa facem la noi in tara ? Cum se face ca vine belgianul, om fara istorie pe acest pamant, si ne impune legile lui in propria noastra tara ?!

(articol preluat http://deveghepatriei.wordpress.com )

TREZIREA !!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s