Cu două săptămâni înainte de Înviere, Biserica Ortodoxă Romană se află în faţa unui nou atac de proporţii

În această seară, la ora 22.15, urmăriţi o ediţie de colecţie JOCURI DE PUTERE!

Aflaţi de la invitaţii speciali ai lui Rareş Bogdan- îPS Laurenţiu, mitropolitul Ardealului, ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei şi ÎPS Andrei, mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, precum şi de la Dan Dungaciu, directorul Centrului de Relaţii Internaţionale al Academiei Române şi jurnalistul Florian Bichir de ce a devenit impozitul pe lumânări, cruciuliţe şi icoane miracolul luptei împotriva evaziunii fiscale. 
 
Dar şi uneltele cui sunt cei care vor să demoleze singurul adevăr al omenirii, cum poate renaşte o naţiune dintr-o fărâmă de credinţă şi cine se teme de blândeţea lui Dumnezeu. 
 
Răspunsurile în această seară la JOCURI DE PUTERE cu Rareş Bogdan.

(preluat realitatea.net)

IPS Laurentiu: Acuzatiile ca preotii sunt afaceristi sunt fabulatii 
Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu, a declarat, miercuri seara, ca acuzatiile legate de afacerile facute de preotii ortodocsi sunt fabulatii.

IPS Laurentiu a afirmat, la Realitatea TV, ca prin sponsorizarile pe care statul le face pentru BOR, acesta recunoaste Bisericii un drept pe care l-a avut dintotdeauna.

„Tot timpul Biserica a fost urmarita si atacata de oameni care nu cunosc viata Bisericii, nu au trait-o si nu inteleg ce rost are Biserica in societate. Pe noi ne dor aceste atacuri. Dar stim ca in timpul postului vrasmasul lucreaza mai mult […] Sa se ajunga la fabulatii ca preotii nostri ar fi mari afaceristi. 

Am auzit intr-un jurnal ca noi am facut afaceri nefiresti cu haine pe care le-am primit de la organele in drept. Noi suntem foarte bucurosi ca statul ne-a recunoscut un drept pe care biserica l-a avut dintodeauna: de a fi un partener eligibil in societate”, a spus IPS Laurentiu, la Realitatea TV.

Majoritatea romanilor doreste predarea religiei in scoli – Sondaj Inscop

Potrivit unui sondaj publicat recent, majoritatea romanilor are incredere in biserica si peste 48 la suta afirma ca participa cel putin o data lunar la serviciul religios.

In ceea ce priveste predarea religiei in scoli, 86,7 la suta dintre romani sunt de acord si doar 10,1 la suta se declara impotriva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s