VALERIU GAFENCU CONDAMNAT DIN NOU !

valeriu gafencu in costum national

Joi, 30 mai a.c., ora 15.00, Consiliul Local al oraşului Tg. Ocna se va întruni pentru a-i retrage titlul de cetăţean de onoare lui Valeriu Gafencu, cel supranumit Sfîntul Închisorilor. Acest gest este motivat de presiunile asupra Primăriei Tg. Ocna pe care guvernul Ponta, prin intermediul prefectului de Bacău, le-a făcut, constant şi tot mai insistent, în ultimele luni.

Iniţial, o astfel de hotărîre trebuia să fie luată încă de astă iarnă, dar mobilizarea laicatului ortodox a întîrziat-o. Am sperat că nu va mai fi adoptată. Iată însă că lobby-ul evreiesc pe lîngă Cabinetul Ponta s-a dovedit şi de această dată mai puternic.
Sfîntul Închisorilor n-are nevoie de recunoaşterea noastră. Însă, noi avem nevoie şi de ajutorul lui şi de el ca reper de viaţă creştină şi naţională. Dacă azi duşmanii neîmpăcaţi ai ortodoxiei şi ai românismului ne atacă sfinţii, mîine ce ne vor putea face? Trebuie să ne opunem acestei samavolnicii. Dintr-o datorie morală şi din instinct de supravieţuire naţională.
 (preluat rostonline.ro)
 
Va aduc aminte si de articolele fratilor nostri in legatura cu atacurile asupra lui Valeriu Gafencu:
 

2 gânduri despre “VALERIU GAFENCU CONDAMNAT DIN NOU !

  1. Numai Tatal nostru Ceresc ii poate lua titlul de CETATEAN DE ONOARE, „ceilalti” ii pot lua numai hirtia. Este un Sfint pe care multimea ar trebui sa-l ocroteasca si sa-l ajute chiar dupa trecerea corpului lui in nefiinta. Votul ar trebui sa fie al poporului nu al unui grup de oameni. Am o intrebare pentru cel ce o sa aiba curajul sa ii ia titlul: Nu ti-e frica de judecata lui Dumnezeu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s