PECETEA ANTIHRISTULUI : SEMN PE MANA DREAPTA SAU PE FRUNTE ! Se inainteaza cu pasi repezi spre pecetluire ! SA NU DORMIM !

Tatuajul electronic si pilula ce iti transforma corpul in parola: tehnologiile anuntate de Motorola

Moto X, noul smartphone de top lansat de Motorola la finalul acestui an si care va concura cu iPhone si Samsung Galaxy este anuntat de producatorii sai ca va fi „constient de mediul in care este prezent”.

Biostamp temporary tattoo electronic circuits by MC10

Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii companiei Motorola miercuri la conferinta D11 din California.Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui „timbru de cauciuc”, relateaza dailymail.co.uk.

Numite Biostamps aceste tipuri de „tatuaje” au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola. Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts – MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete.

O alta idee prezentata de Dennis Woodside, seful Motorola este pilula care iti transforma corpul intr-o parola. Pastila Proteus Digital Health contine un cip care emite un semnal atunci cand este inghitita. Semnalul va fi preluat de telefoanele mobile pentru a verifica daca purtatorul este corectul posesor al gadgetului sau al contului respectiv.

„Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema” sustin cei de la Motorola. Dennis Woodside a confirmat pentru cei prezenti la o conferinta ca se lucreaza la un telefon revolutionarMoto X ce va fi fabricat in Texas, Statele Unite. Telefonul, un dispozitiv ce va concura cu iPhone si Samsung Galaxy va fi lansat in luna octombrie, insa ar putea fi disponibil din aceasta vara, potrivit informatiilor oferite de Dennis Woodside.

(preluat stirileprotv.ro)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s