SE INMULTESC ATROCITATILE: Rebelii sirieni au DECAPITAT un barbat fiindca era CRESTIN si i-au dat trupul la caini

Rebelii sirieni au decapitat un barbat pe motiv ca era creștin și i-au dat trupul la câini. O călugăriță a spus ca soferul de taxi, Andrei Arbashe, 38 de ani, a fost răpit după ce fratele său a fost auzit plângându-se că luptătorii împotriva regimului de guvernământ s-au comportat ca niste criminali.

Ea a mai spus ca, cadavrul decapitat a fost găsit pe marginea drumului, înconjurat de câini înfometați. Barbatul se căsătorise recent și urma să fie tată.

Volatile fighting: The news of the kidnapping and beheading of Mr Arbashe came as pro-government forces celebrated their victory against rebels at the Air Defence Base in Tal Hassil near from Aleppo Airport last night

Sora Agnes-Mariam de la Croix, a declarat: „Singura lui vina a fost ca fratele său a criticat rebelii, i-a acuzat ca actioneaza ca niste criminali, dar a contat si faptul ca era crestin.”

Creste numarul atrocităților comise de elemente necinstițe ale armatei libere siriene, care se opune dictatorului Bashar al-Assad, recunoscut de către Marea Britanie și Occident ca lider legitim.

Sora Agnes-Miriam, stareta de la Mănăstirea St James, a condamnat Marea Britanie și partea de vest pentru susținerea rebelilor, în ciuda dovezilor tot mai multe de abuzuri ale drepturilor omului. Crima, răpirile, violurile și jafurile devin banale, spune ea.

„Lumea liberă și democratică sprijina extremistii.” Sora Agnes-Miriam a spus de la sanctuarul ei din Liban. „Ei doresc să impună legea Sharia și sa creeze un stat islamic în Siria.”

„Revolutia a fost deturnata de mercenari islamisti, care sunt mai interesați de un război sfânt decât de schimbarea guvernului”, a spus ea.

Recent photo of another man beheaded by a child in Syria

„Ea sa transformat într-un conflict religios. Unul în care creștinii platesc cel mai mare pret. ”

Rebelii au atacat orașul nordic Ras Al-Ayn, la granița cu Turcia, luna trecută. Luptătorii au intrat în cartierul creștin, obligand civili să plece parasindu-si casele.

„Mai mult de 200 de familii au fost alungațe în noapte,” sora Agnes-Miriam spune. „Oamenii se tem. Peste tot bandele mortii opresc civili, ii răpească și cer răscumpărare, uneori, ucigandu-i. ”

Militanți ce poarta bandane negre ale Al Qaeda au pus mana pe Manastirea St James aflata intre Damasc si Huoms pentru a preveni sarbatorirea craciunului anul trecut.

Se estimeaza ca aproximativ 300.000 de creștini au fost strămutati în aceste conflicte, 80.000 forțati să iasă din regiunea Homs singuri.

Mulți au fugit în străinătate avand temeri că, comunitatea creștină din Siria ar putea dispărea – ca și altele din Orientul Mijlociu, locul de nastere al creștinismului.

Al Assad, un membru al sectei musulmane Alawite, susține că doar regimul său poate proteja minoritățile din Siria de la dominația musulmana.

images

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s