SIMBOLISTICA SATANISTA a patruns in Biserica Ortodoxa Romana : icoana Sf. Ioan Botezatorul si SEMNUL COARNELOR SATANISTE ! Cine are interesul sa batjocoreasca sfintele icoane ortodoxe ?!

Icoana Mantuitorului Hristos de la Catedrala “Indracirii Neamului Romanesc ” : semnul coarnelor sataniste ! 

Icoana

Va rugam sa priviti cu foarte mare atentie icoana Sf. Ioan Botezatorul: a fost pictat facand semnul coarnelor sataniste ! Merg bietii oameni si se inchina in fata icoanelor si habar n-au ce reprezinta cu adevarat. Asa ne trebuie daca avem o biserica condusa de un patriarh mason si ecumenist indracit, unul care duce intreaga turma la iad. Vom merge la Catedrala ” Indracirii Neamului Romanesc” si ne vom inchina Antihristului si satanicei masonerii !

Abdullah

Sfantul Ioan de Kronstadt : caderea Bisericii, mucenicia ortodocsilor si vremurile tulburi ale Imparatiei Antihristice

Mi-a aratat apoi spre un nor, si am vazut mai multe sfesnice albe arzând, care începura sa cada la pamânt, unele dupa altele, cu zecile, cu sutele. Si cazând la pamânt, se stingeau, prefacându-se în praf si cenusa. Dupa aceea Staretul mi-a zis: „Vino si vezi!” Si am vazut pe nori sapte sfesnice arzând. Si am întrebat: „Ce înseamna aceste sfesnice cazatoare?”. „Asa vor cadea în erezie Bisericile Domnului, iar cele sapte sfesnice de pe nori sunt cele Sapte Biserici Apostolesti si Sobornicesti, care vor ramâne pâna la sfârsitul lumii“. Staretul mi-a aratat apoi în sus, si atunci am vazut si am auzit cântarea îngerilor. Ei cântau: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu!“

Multime multa de norod înainta cu lumânari în mâini, cu fete radioase si vesele. Erau acolo arhierei, monahi, monahii, si un mare numar de mireni, tineri, adolescenti si chiar copii. L-am întrebat pe minunatul Staret: „Acestia cine sunt?”. „Acestia toti au patimit pentru Sfânta, Soborniceasca si Apostoleasca Biserica si pentru sfintele icoane!”. L-am întrebat pe Marele Staret, daca pot sa ma alatur si eu la aceasta procesiune?

Staretul a raspuns: „E prea devreme pentru tine, mai rabda, nu este binecuvântare de la Domnul!“

Si am vazut iar un sobor de prunci, care au patimit pentru Hristos din pricina lui Irod regele si au primit cununi de la împaratul Ceresc. Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

   Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!

   Am privit înapoi. Staretul se uita la ceva, m-am uitat si eu. „Parinte, spune-mi, ce este cu aceasta înfricosatoare biserica?” – «Acestia-s „cetatenii cosmosului”, ereticii, cei ce au parasit sfânta si soborniceasca Biserica si au primit inovatiile, care sunt lipsite de harul lui Dumnezeu; în astfel de biserica nu se posteste si nu poti sa te împartasesti!»

M-am înfricosat, zicând: „Doamne, vai noua, ticalosilor – moarte!”. Staretul m-a linistit însa, spunându-mi: „Nu te scârbi, ci roaga-te!” Si iata, am vazut o multime de oameni care se târau chinuiti de o sete cumplita, iar în frunte aveau stele. Când ne-au zarit, au început sa strige: „Sfinti parinti, rugati-va pentru noi. Atât de greu ne este, însa nu putem sa ne rugam. Tatii si mamele noastre nu ne-au învatat Legea lui Dumnezeu. N-avem nici numele lui Hristos, n-am primit Sfântul Mir, nici pe Duhul Sfânt, iar semnul crucii l-am refuzat!”. Si au început sa plânga.

L-am urmat pe Staretul care mi-a facut semn cu mâna: „Vino si vezi!” Si am vazut o gramada de trupuri neînsufletite, mânjite cu sânge. M-am speriat foarte si l-am întrebat pe Staret: „Ale cui sunt trupurile acestea?“. „Acestea-s trupurile celor din cinul monahicesc, care au refuzat sa primeasca pecetea antihristica si au suferit pentru credinta lui Hristos, pentru Biserica apostoleasca. Pentru asta s-au învrednicit de sfârsit mucenicesc, murind pentru Hristos. Roaga-te pentru robii lui Dumnezeu!”.

(preluat deveghepatriei.wordpress.com)

6 gânduri despre “SIMBOLISTICA SATANISTA a patruns in Biserica Ortodoxa Romana : icoana Sf. Ioan Botezatorul si SEMNUL COARNELOR SATANISTE ! Cine are interesul sa batjocoreasca sfintele icoane ortodoxe ?!

  1. Icoana are o mandorlă și o aură în opt colțuri obținută din două romburi suprapuse. O temă tipic ortodoxă, hyper-prezentă în iconografia tradițională. Ea semnifică Eshatonul, vederea strălucirii necreate a Împărăției.
    Semnul de binecuvântare este tipic ortodox și îl veți găsi și în icoane vechi (degetul mic era bine să fie un pic mai curbat, dar, oricum, nu este perfect drept – ceea ce era de evitat pentru conștiința modernilor învățați cu semnul satanist, care, atenție, nu cred să se fi făcut în evul mediu și nici nu știu să presupună apropierea degetului gros de inelar, in simbolismul literei X, de la ICXC), așa cum veți găsi și icoane cu Schimbarea la Față cu raze în formă de pentagramă. Cred că și Sf. Andrei Rubliov are una. Deci, atenție la exagerări și paranoia…

  2. Nu cred ca este fals. Am intalnit intr-o manastire de calugari exact aceasta asezare a degetelor ca in imaginea de mai sus. Deoarece mai multi credinciosi care mergeau la man. rspectiva au sesizat si au adus la cunostinta preotilor a fost repictata mana Sf. Ioan Botezatorul. Acum e in regula. Regretabil e faptul ca observatia a plecat de la mireni…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s