Ungurii din Harghita recruteaza in miliția secuiască-maghiară pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română

Vsb

Patru filmulețe în care apar mai mulți indivizi costumați în uniforme și care trag cu muniție au fost postate pe portalul Youtube pe contul unui anumit user ALBERT TIBOR

Alt filmulet tot al lor stres de catre adminii youtube pentru ura de rasa:

http://www.youtube.com/watch?v=jgj4YfZbzBo

Cei care au postat aceste filmulețe dau de înțeles că aceste trageri au loc la tabăra EMI din Borzont, județul Harghita.

Mesajul care însoțește aceste filmulețe este cât se poate de clar:

„Noi suntem miliția secuiască-maghiară, cei chemați pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română. Dacă vrei să te alaturi, caută-ne la tabara EMI din Borzont. Filmul arată cât suntem de hotărâți în acțiunile noastre. Tel. 0735176340”.(preluat causes.com)

3 gânduri despre “Ungurii din Harghita recruteaza in miliția secuiască-maghiară pentru eliberarea Ardealului de sub ocupația română

  1. maghiari imputiti si satanisti dornici de imbogatire, cine a venit peste voi nebunilor; noi sau voi stati ilegal in Romania?….cine va tine cu forta de nu plecati in ungaria ?….duceti-va unde a intarcat mutu iapa, veneticilor cu limba de rahat. o sa ave-ti o soarta de o sa plange-ti si tita pe care a-ti supt-o gunoaie care stati ilegal in Romania.

  2. tradatorii astia de neam si de tara ,care isi zic ,,politicieni”,astia ne vand cu bucatica ,tarisoara asta ,ce-a mai ramas nevandut din ea ,si asta pt cateva voturi si pt ca buzunarele lor nu au fund ……..i-ar satura DUMNEZEU intr-o zi……..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s