Islamul se raspandeste in Romania ! Noi crestinii, vom pati ca cei din Siria?

„DECAPITATI PE TOTI CEI CE INSULTA ISLAMUL”

Iata mai intai ce spune Wikipedia: ”

Islamul este urmat în România de 0,3 % din populația țării.Are o tradiție de 700 de ani înDobrogea, regiune ce a fost provincie otomană aproape cinci secole (cca. 14181878).

Cea mai mare parte din cei 67,566 de musulmani din România sunt Sunniți. 85% dintre ei locuiesc în Județul Constanța, 12% în Județul Tulcea, iar restul în centre urbane ca București,BrăilaCălărașiGalațiGiurgiu și Drobeta-Turnu Severin. Din punct de vedere etnic, cei mai mulți dintre ei sunt tătari, urmați de turci și de alte comunități mai mici de albanezi și rromi musulmani, precum și de grupuri de imigranți din Orientul Mijlociu. Interesele lor sunt reprezentate conform Legii Cultelor de Muftiyatul Cultului Musulman din România’.[1] În România se află peste 80 demoschei.[2]

Primii musulmani care au apărut pe actualul teritoriu al României au fost dintre pecenegi și cumani. Deși majoritatea lor erau creștini, numărul musulmanilor era totuși considerabil. În jurul anului 1061, exista cam același număr de musulmani printre pecenegi ca și printre cumani. Când, în anul 1171, regii maghiari le-au permis pecenegilor să rămână în Transilvania și alte părți ale regatului, cumanii au venit și ei în aceste regiuni. Prezența tătarilor crimeeni și Nogay (care mai târziu s-au stabilit în Județul Tulcea, mai exact în orașele Isaccea și Babadag) este o tradiție în Dobrogea, unde chiar au fost create două Principate Dunărene. Tătarii din Județul Tulcea au fost alungați de trupele rusești în timpul Războiului Ruso-Turc dintre anii 1877–1878 .

Imediat după război, guvernul lui Ion Brătianu a fost de acord cu extinderea drepturilor civile și pentru non-creștini. Comunitatea dobrogeană a suferit represalii culturale din partea Regimului Comunist.

Astăzi, 85% din musulmanii din România locuiesc în Județul Constanța, formând 6% din populația totală a județului, și fiind reprezentați înParlament de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România. Orașul Constanța este centrul Islamului românesc; în Mangalia se află o moschee monumentală (Esmahan Sultan), construită în anul 1525. O mică comunitate musulmană s-a aflat pe insula Ada Kaleh, o enclavă otomană care a fost mai târziu parte a Austro-Ungariei, transferată către România în 1923. În urma construirii hidrocentrale Porțile de Fier, insula a fost evacuată și inundată în anul 1968. Localnicilor li s-a acordat dreptul de a se așeza oricunde vor ei în România sau să emigreze în Turcia.

[Members+of+the+Indonesian+Muslim+extremist+group+Laskar+Jihad+wave+their+swords+during+a+demonstration+in+Jakarta+in+this+April+2000+photo.+Christians+are+now+considered+most+persecuted+religious+group+around+the+world..jpg]

Crestinii au ajuns cel mai persecutat grup religios din lume. Nu o spun eu, ci atatea articole scrise cu diferite cazuri de prigoane impotriva crestinilor, in mare decapitati sau crucificati, din intreg mapamondul de catre islamisti. Nu sunt impotriva semenilor nostri, dar am ajuns sa cred ca islamul indoctrineaza oamenii gresit. Oare vrem sa auzim si noi cazuri de decapitari pe motiv religios la noi in tara? Sau sa vedem scumpele noastre biserici si manastiri aratand asa peste noapte?

[Greek+Orthodox+church+in+the+West+Bank+was+set+on+fire+in+September+2006+amidst+a+wave+of+anger+at+Pope+Benedict+XVI's+comments+on+Islam.jpg]

Am crezut ca s-a maturizat si diavolul, ca acum nu mai vrea mucenici…dar din atata rautate si ura impotriva Lui Dumnezeu, nu se poate abtine. E bine sa mori mucenic, este cea mai mare binecuvantare. Iata ca o noua moschee se inaugureaza in Romania la Craiova.

In filmarea de mai jos sunt fratii tai crestini persecutati, uitandu-te e posibil sa plangi. Uite cat sufera altii pentru a intra in Imparatia Domnului Iisus Hristos, iar noi, in timpuri de pace, unde nu ne prigoneste nimeni pentru crezul nostru asa cum se intampla in alte tari, cat stam noi de aproape de El? Am fi gata sa suferim pentru Hristos? Suntem noi gata sa marturisim credinta in Iisus oamenilor chiar daca acestia vor rade de noi? Eu unul nu sunt ! Sunt slab.

Sa ne aducem aminte ce s-a intamplat la Londra? Ce se intampla in Siria unde sunt decapitati crestinii? Statul roman si B.O.R. ar trebui sa limiteze accesul islamului pe teritoriul crestin privind la ce fac adepti ai acestei religii in lume. CRIME ODIOASE! MASACRE! …Oare nu este un atentat la siguranta nationala? Islamul nu este religia pacii cum pretind ! Dumnezeu sa ne pazeasca si sa ne mantuiasca ! Toleram prea multe !

TANAR DE 25 DE ANI DECAPITAT IN SOMALIA PENTRU CONVERTIREA LA CRESTINISM

3 gânduri despre “Islamul se raspandeste in Romania ! Noi crestinii, vom pati ca cei din Siria?

  1. duminica dimineata la „universul credintei” de pe TVR1 a aparut vladica Teodosie de la Constanta alaturi de musulmani si a zis sa ne avem ca fratii.Intrebare : frati intru cine? in Hristos? nu cred! intru mahomed?nici atat! cred ca parintele Arsenie Papacioc se invarte in mormant. RUSINE BOR! RUSINE TEOLDOSIE, care isi arata roadele: lacom, iubitor de arginti si ecumenist !

  2. Asta e purul adevar. Sunt acei TIGANI TURCI care nu au nici un dumnezeu. DROGATU le-a dat case moca iar SPAGOVEANU se plinge ca nu vin nici la biserica nici la moscheie. Amandoua construite in CARTIERUL HENRI COANDA din bani ADORMITULUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s