Rusii si americanii se pregatesc pentru o catastrofa de proportii in jurul datei de 1 octombrie 2013 ? Daca “razboiul” din Siria, a fost un false flag ca sa ne distraga atentia ?!

Fratilor iubiti, va spunem cat se poate de serios: nu este cazul sa tratam in gluma asemenea subiecte ! Sa nu ne ghidam dupa principiul : ” Au tot anuntat un dezastru planetar si nu s-a intamplat nimic”. Aceste opinii sunt deosebit de priculoase si ne transforma in victime sigure, exact ce vor si stapanii din umbra. Trebuia invatam singuri despre aceste lucruri, sa stim ce avem de facut la momentul oportun, pentru ca nu are cine sa ne invete si ajute ! Mizeriile de politicieni mafioti, masoni si corupti, nu au niciun interes sa procedeze ca in alte tari cu adevarat civilizate: pregatirea populatiei civile in caz de dezastru! Nu este cazul sa va lasati influentati de masonii satanisti si spurcati, cei care ne guverneaza tara, si sa traiti cu impresia ca nu se poate intampla nimic.

 Este bine sa aveti in casa urmatoarele lucruri: bocanci de munte, harti, caciuli groase, geci foarte calduroase, diferite cutite si ustensile, corturi, saci de dormit, busole, laterne, franghie, hrana la plic, etc. Le cumparati pe rand, dar este bine sa le aveti in casa. Daca vine un cutremur de 8 grade si nu vom mai avea unde merge, ramanem fara posibilitati, ce facem ? De doi ani de zile va batem la cap: mergeti oameni buni cat mai des pe munte, incercati sa va obisnuti cu un anumit stil de viata, pentru ca vremurile sunt foarte tulburi si nu stim ce ne asteapta !

In timpul dumneavoastra liber, nu este necesar in fiecare zi, incercati sa simulati cum v-ati comporta in caz de cutremur : cat de repede ajungeti la provizii, cat dureaza pana iesti din locuinta, cat dureaza pana va imbracati, etc. Trebuie sa aveti un atrenament minim, sa nu fiti ca mieii la taiere. Incercati sa mergeti cat mai mult pe jos, minim 10 kilometri, in conditii aspre: rabdati de sete si de foame, incercati sa va obisnuiti cu frigul, atrenati-va mintea si corpul corespunzator ! Sa nu va lipsesca exercitiile fizice : minim 300 de abdomene si flotari pe zi ( impartite in serii ).

In Romania, ca si locatii extrem de sigure, avem asa: muntii Bucegi, Apuseni si Fagaras. Cei mai siguri munti din Romania, sunt Bucegii. In Bucegi conditiile sunt deosebit de grele si putini oameni reusesc sa se adapteze asa cum trebuie, dar cu un atrenament bun poate reusi oricine.

5 (2)

 

Ce mai sigura locatie din Bucegi, apartine SRI-ului si acolo se poate ajunge doar cu elicopterul ( asta cautau si sionistii din Israel, care au luat foc ). Sa nu traiti cu impresia ca noi stim unde este baza respectiva, dar am avut marea sansa sa cunostem un om care a fost implicat in proiectul respectiv si ne-a dezvaluit niste lucruri de am ramas ca la dentist ( sunt atat de incredibile ca nimeni nu le da crezare ). Va spunem un lucru: ( depinde de dvs daca ne credeti sau nu ) : SRI-ul este singurul serviciu secret din lume care are la dispozitie o armata absolut “invizibila”.  Baietii de la “Antitero” care sunt dusi in baza respectiva, pentru atrenamente extrem de dure”, sunt legati la ochi la sosire si plecare. SRI-ul este o lume in alta lume si ce vedeti dvs la televizor, aflati de pe bloguri, este o gluma care nu are nicio treaba cu realitatea.CIA si Mossad, luate in profunzime, sunt o gulma ridicola pe langa SRI ( stim ca pare greu de crezut acest lucru ). Daca noi mintim, aberam, va rugam mult sa va interesati singuri: de cate ori s-au atrenat sionsitii din Israel, cot la cot cu baietii de la “Antitero” ? Daca erau atat de buni , “marele” Mossad, mai veneau in Romania si luau foc in Bucegi? Cu doua luni inainte primiseara un mesaj destul de clar: ” Daca va apropiati de Bucegi, nu o sa mai plecati de acolo “. Au fost atat de tampiti ca nu au vrut sa tina cont si la ora actuala umbla ca niste bezmetici prin zona respectiva in speranta ca vor gasi ceva ( si-au cumparat si partie de schi, doar, doar, afla ceva ). Americanii cartografiza zona respectiva de 30 de ani si tot nu reusesc sa-si de-a seama cum intra oamenii “in pamant” si apar dupa luni de zile, teferi si nevatamati. Situatia incredibila acum apare: i-au cautat pe acesti oameni ani de zile tot nu au reusit sa-i gaseasca. 

Departamentul Zero-SRI-Bucegi

http://deveghepatriei.wordpress.com/2011/08/12/departamentul-zero-sri-bucegi/ 

 Sicriele FEMA ! 

 

 

Rusia ( stire oficiala ) : ” 20.000 de soldati ai Minsiterului de Interne sunt in alerta si urmeaza pregatiri intense “

http://en.ria.ru/military_news/20130917/183530617/Russia-Puts-Some-20000-Internal-Troops-on-Training-Alert.html

 

Pe Internet au început să circule zvonuri conform cărora ceva catastrofic se va întâmpla în jurul datei de 1 octombrie 2013. În primul rând, în SUA, FEMA (Federal Emergency Management Agency – Agenţia Federală pentru Situaţii de Urgenţă) a anunţat o serie de acţiuni care au loc până în data de 1 octombrie 2013. Citez de pe site-ul ultimatesurvival.net:

* FEMA a dat comenzi de conserve şi mâncare caldă în valoare de 14,2 milioane de dolari, care trebuie să fie livrată până în 1 octombrie 2013; tot FEMA a comandat tot până la aceeaşi dată cumpărarea de apă plată. Toate acestea trebuie să fie livrate în “Regiunea a III-a”.
* FEMA a dat comenzi de conserve şi mâncare caldă în valoare de 13,6 milioane de dolari, care să fie livrată în Austin (Texas, SUA).
* Vor avea loc testări zilnice ale sistemului de comunicaţii, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie.

Şi ăstea sunt doar câteva exemple. În acelaşi timp, au loc alte acţiuni şi evenimente militare. Dau şi aici câteva exemplificări:

* Nicio plecare nu va fi permisă pentru armata americană între 28 septembrie şi 5 noiembrie;
* Toate unităţile Gărzii Naţionale americane trebuie să-şi termine pregătirea în “controlul revoltelor” până pe data de 30 septembrie 2013;
* Gărzile de coastă ale SUA vor efectua ample antrenamente militare începând cu 26 septembrie.

Şi asta nu e tot. Într-un videoclip de pe YouTube se susţine faptul că şi Ministerul de Interne din Rusia se pregăteşte pentru “managementul unui dezastru major”. E curios faptul că în iunie 2013, FEMA din SUA şi Ministerul Rus de Interne au semnat un acord pentru “schimbul de experţi în timpul operaţiunilor comune de salvare în cazul marilor dezastre”. Experţii ruşi vor fi angajaţi în“monitorizarea şi previziunea situaţiilor de urgenţă, antrenarea salvatorilor, dezvoltarea operaţiunilor de salvare minieră şi oferirea de servicii de securitate în cazul evenimentelor de forţă majoră”. La ce evenimente de forţă majoră se aşteaptă americanii şi ruşii? O fi vorba de apropierea cometei ISON de Pământ, “cea mai strălucitoare cometă din istoria omenirii”?http://www.lovendal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s