Ziarul BZF din Fagaras dezinformeaza si demobilizeaza in legatura cu protestele pentru Rosia Montana din Fagaras

Imagine

 

Editorialul care m-a deranjat il puteti citi aici: http://www.bunaziuafagaras.info/violetul-si-rosia/

Cei de la PPDD, care de altfel, culmea, au şi iniţiat protestul, au venit pregătiţi cu pancarte pentru a le împărţi celor prezenţi.

– nu cei de la PPDD au organizat protestul, ci un simplu cetatean roman pe nume Vacariu Vasile din cate am retinut. Eu nu stiu unde ati vazut voi culoarea violet prezenta la protest, eu nu am vazut insemne ale partidului PPDD nicaieri prezente. Nu ne-a fortat nimeni sa semnam vreun carnet de membru. Daca aveti cumva dispute politice sau personale, va rugam sa le rezolvati in privat si sa nu ne amestecati si pe noi (ceilalti protestatari) in oala de bors politic in care, poate , nu stiu sigur, va place sa va scaldati.

Nu ştiu câte au pregătit băieţii şi câte au şi împărţit,  însă l-am întrebat pe colegul de la ştiri cam câţi oameni au fost în faţa  primăriei duminică. Vreo 10?  Mi-a răspuns că mai mulţi.

Cam câţi, zic, 15?  Cam pe acolo, mi-a replicat râzând.

– colegul dumneavoastra de la stiri este total dezinformat, numarul participantilor depasind cifra 30, iar daca v-a explicat razand inseamna ca ne cam luati in ras? In loc sa fiti in acelasi cuget cu poporul roman ce sta sa cada intr-o prapastie uriasa, estimati, razand, numarul participantilor la protestul impotriva DISTRUGERII ROMANIEI ?

– am rugamintea ca la protestul ce va fi Duminica  22.09.2013, sa estimati corect numarul protestatarilor si sa nu ne mai asociati cu violetul PPDD. Sa inteleg ca membrii de partide nu au voie sa isi apere tara?

De intelels clar ca nu am facut acest articol pentru a lua apararea vreunui partid, nici vreunui cetatean anume, ci pentru ca m-am simtit luat in ras de ZIARUL TARII FAGARASULUI, fiindca am vrut sa fiu alaturi de cei peste 30 de mii de participanti din Bucuresti si alaturi de celelalte zeci de mii din toata lumea.

Un gând despre “Ziarul BZF din Fagaras dezinformeaza si demobilizeaza in legatura cu protestele pentru Rosia Montana din Fagaras

 1. Manifestul lansat la Universitate (revizuit și corectat gramatical):

  Motto:
  ” TATĂL MINCIUNII ESTE TATĂL LOR!!! „, iară MINCIUNA ȘI INȘELĂCIUNEA
  SUNT CREZUL ȘI PROFESIA LOR!!! SĂ LUĂM AMINTE!!!

  CETĂȚEAN ROMÂN, FII UNIT PENTRU ȚARA TA ȘI PENTRU NEAMUL TĂU !!!
  ROMÂNIE TREZEȘTE-TE ȘI LUPTĂ PENTRU TINE ȘI PENTRU VIITORUL MAI BUN AL COPIILOR TĂI !!! DUMNEZEU ȘI ROMÂNIA PÂNĂ LA CAPĂT! DOAMNE AJUTĂ!!! DOAMNE MILUIEȘTE!!! AMIN! AMIN! AMIN!

  SĂ FIE PEDEPSIȚI TOȚI TRĂDĂTORII ȘI TOȚI VÂNZĂTORII CARE AU ESCROCAT ACEASTĂ BINECUVÂNTATĂ ȘI FRUMOASĂ ȚARĂ A ROMÂNILOR ȘI ACEST POPOR GREU ÎNCERCAT, SISTEMATIC MINȚIT ȘI PRĂDAT AMAR DE ANI!!!
  CEREM RĂSPICAT ȘI FĂRĂ ȘOVĂIRE NAȚIONALIZAREA AȘA-ZISELOR PRIVATIZĂRI, CARE ÎN FAPT NE-AU ÎNROBIT ȘI ÎNCĂ NE VOR MAI ÎNROBI MULT ȘI BINE DE NU VOM SPUNE ACUM: AJUNGE-VĂ!!!
  NU MAI VREM SĂ TRĂIM ÎN MIZERIA ȘI ÎN RUȘINEA ÎN CARE AM FOST ȘI SUNTEM FORȚAȚI SĂ TRĂIM!!! AJUNGE!!! RIDICĂ-TE ȘI LUPTĂ GHEORGHE, RIDICĂ-TE ȘI LUPTĂ IOANE!
  LUPTĂ PENTRU CURĂȚIREA PATRIEI TALE DE LEPRĂ ȘI JEG, DE LEPRELE, DE CĂPUȘELE ȘI DE DEȘEURILE UMANE CARE O SUG DE VLAGĂ ȘI O PÂNGĂRESC DE ATÂTA VREME !!!
  ESTE NEVOIE DE O GRABNICĂ ȘI NEMILOASĂ PEDEPSIRE A FĂPTAȘILOR, CÂT ÎNCĂ SE MAI POATE!!!
  ȘI SĂ ȚII MINTE CĂ LUPTA NOASTRĂ – LUPTA TA – TREBUIE SĂ FIE DREAPTĂ, CURATĂ ȘI SFÂNTĂ, NU VENITĂ DIN URĂ, VICLENIE ȘI RĂUTATE CA CEA A TRĂDĂTORILOR ȘI DUȘMANILOR ROMÂNIEI ȘI AI POPORULUI TĂU – ACEȘTI NEFERICIȚI HULITORI DE DUMNEZEU, ÎNTUNECAȚI LA MINTE ȘI ÎMPIETRIȚI LA INIMĂ, CI DIN DATORIE SFÂNTĂ, DIN CONȘTIINȚĂ DÂRZĂ ȘI DIN MÂNIA CEA BUNĂ A UNEI INIMI APRINSE DE DRAGOSTE SFÂNTĂ ȘI NEFĂȚARNICĂ PENTRU PĂMÂNTUL ȘI NEAMUL TĂU !!! AMIN!
  NOI SUNTEM ROMÂNIA PROFUNDĂ !
  DATORI SUNTEM A FI ROBI DOAR LUI HRISTOS, DUMENZEUL ȘI MÂNTUITORUL NOSTRU, IAR NU MAMONEI ȘI ÎNCHINĂTORILOR LUI ANTIHRIȘTI !!! AMIN!
  NIHIL SINE DEO!!! CU AJUTORUL ȘI MILA LUI DUMNEZEU VOM IZBÂNDI, ORICÂT DE GREU AR FI SĂ FIE!!! CURAJ!!! AMIN!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s