Rugati-va, rugati-va cat mai mult pentru ca nu stim ce se petrece in urmatoarele luni de zile!

 

Am preluat un articol scris frumos de fratii de la deveghepatriei.wordpress.com

 

Fratilor iubiti si dragi cititori ai acestui blog, indiferent de ce se apropie de noi, toate semnele au fost vestite de Sfintii Parinti ai Ortodoxiei si Sfanta Scriptura, nu trebuie sa ne pierdem nadejdea in bunul Dumnezeu si cel mai important: sa nu ridicam pumnii in semn de mare manie catre ceruri. Trebuie sa le primim pe toate asa cum sunt si sa asteptam in liniste sa vedem ce are de gand bunul Dumnezeu cu noi: ne cheama, pe unii dintre noi, la infricosata judecata sau ne lasa in continuare pe pamant. Chit ca vom ramane fara case, averi lumesti, vom vedea cum de langa noi pleaca cele mai iubite fiinte, sa induram totul asa cum trebuie si sa rostim rugaciuni fierbinti catre Mantuitorul Hristos.

Lumea de astazi este un veritabil iad, multi dintre noi nu credeau ca vor apuca asemenea mari semne proorocite in urma cu 2.000 de ani, si noi, ca si crestini ortodocsi, nu trebuie sa ne infricosam peste poate de aceste semne. NOI TREBUIE SA NE SALVAM SUFLETELE!! Ati vazut destul de bine ca au la dispozitie tehnologia necesara pentru a pune in scena o apocalipsa controlata: HAARP si Blue Beam (visul elitelor – 500 de milioane de locuitori pe intreaga planeta). Facem din nou apel la dumneavoastra: incercati, pe cat se poate, ca la sfarsit de saptamana sa mergeti cat mai mult in natura (muntii Apuseni, Bugeci, Rarau).Daca aveti o casuta la tara, cat de mica, va rugam sa va ingrijiti de provizii, sa aveti la indemana ce va trebuie…este bine sa fiti prevazatori. Sa aveti asupra dvs, tot timpul cartile cele sfinte: Psaltirea, Micul Ceaslov, Sfanta Scriptura, Cuvantul Sfintilor Parinti ai Ortodoxiei, etc.

Zilnic, sau odata la doua zile, incercati sa intrati intr-o biserica pentru 5 minute cel mult (daca nu aveti mult timp la dispozitie). Sa va rugati pentru intreaga lume in fata icoanelor, pentru ca nu stim ce au in cap cei de la varful piramidei oculte.Nu trebuie sa ne infricoseze moartea, care reprezinta doar un pas, noi trebuie sa ne inspaimantam de pacatele noastre cele multe si sa cautam sa le indreptam cu ajutorul rugaciunii.

Pana la ora aceasta, din ce ne-am dat si noi seama, am discutat cu anumiti oameni, sunt plauzibile urmatoarele variante :

 

1. Ne asteapta o noua mica glaciatiune (asa cum a fost in Europa intre 850 si aproximativ 1.017)

2. Cometa ISON, pe care o vom vedea in data de 28 noiembrie 2013, este cea vestita de Cartea Apocalipsei (nu stim, presupunem)

3.Incearca o apocalipsa controlata si de pamant nu se apropie nimic. Anumite substante halucinogene degajate in atmosfera, intr-un anumit interval, pot creea o stare generala de panica si confuzie: mosntrii care apar din senin, mari semne pe cer, chiar si “extraterestrii”.

4. O proiectie hologramica gigantica care sa ne anunte venirea Mantuitorului (pot face asa ceva cu ajutorul Blue Beam)

5.Daca opresc curentul 14 zile, maxim o luna, orasele se transforma in cu totul altceva: bande de raufacatori ucid la intamplare, oamenii ajung pana la canibalism, o stare generala de haos si confuzie. Din cauza aceasta este bine, daca putem acest lucru, sa fim cat mai departe de orase! Dupa cum a spus Parintele Argatu: ” Incercati sa stai cat mai departe de orase, asezari aglomerate, pentru ca oamenii se vor manca intre ei”.

6. Sub nicio forma nu trebuie sa ne transforma intr-o secta nebuna si sa alergam pe strazi provaduind Apocalipsa.Nu, noi crestinii ortodocsi nu avem asa ceva in practica. Trebuie sa pastram cumintenia provaduita de Sfantul Parinte Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda, dar, atentie!, trebuie sa-i avertizam pe oameni. Nici sa fim caldicei, sa ne purtam cu manusi, dar nici sa nu urlam ca niste apucati si sa le bagam bietilor frati si bietelor surori, intru Hristos, groaza in suflete. NE TREBUIE DISCERNAMANT ! Nu trebuie sa aplecam urechea la clevetiri dracesti si sa ne culcam pe o ureche ca nu se intampla nimic, sa dam crezare unor vorbe de genul: ” Prostii, nu exista asa ceva”. Daca le vom da crezare, manati de diavol, atunci ne facem mare pacat si nu luam in considerare cuvantul Sfintilor Parinti si Cartea Apocalipsei.

Trebuie sa ne sfatuim intre noi, sa-i trezim pe altii, sa vedem cum procedam si daca este nevoie, ultima solutie pe care o mai avem, atunci putem forma mici comunitati ortodoxe (cu preot sau monah in mijlocul nostru). Nu putem pleca ca zevzecii de capul nostru fara sa avem ajutor duhovnicesc (daca nu cunoastem cartile cele sfinte). Sa nu devenim in ochii oamenilor un fel de secta ciudata cum sunt cu sutele prin Occident.

7.Daca o sa fim luati prin surprindere, vine un mare cutremur, NU PLECAM DIN ORASE ! Nu fratilor iubiti, stam si ajutam comunitatea, nu ne lasam fratii de izbeliste si fugim ca iepurii.Ori pleca impreuna, grupuri cat mai mari, ori ne sacrificam si pentru ceilalti.Nu putem ajunge la Rai, fara fapta cea buna si haina data aproapelui iubit.

Bunul Dumnezeu, dupa mare mila Lui, sa ne ajute pe toti. Doamne ajuta si Mantuire, va dorim fratilor iubiti ai acestui blog!

3 gânduri despre “Rugati-va, rugati-va cat mai mult pentru ca nu stim ce se petrece in urmatoarele luni de zile!

  1. Numai prin multa rugaciune vom trece peste toate si Dumnezeu este cu noi prin rugaciunile Maicutii noastre din ceruri si a tuturor Sfintilor Amin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s