Preoţii sunt chemaţi la Sfântul Maslu pentru Părintele Justin la mănăstirea Petru Vodă, miercuri, ora 18

Preoţii sunt chemaţi la Sfântul Maslu pentru Părintele Justin la mănăstirea Petru Vodă, miercuri, ora 18

Hristos a înviat!

Părintele Justin se va întoarce cu ajutorul lui Dumnezeu la mănăstirea  Vodă. Starea sănătății, din câte am aflat de la cei din preajma sfinției sale, se înrăutățește de la o zi la alta. Medicii se simt depășiți de situație, tumoarea înaintând foarte repede. Acest lucru cât și intervențiile suferite de Părintele l-au sleit de puteri. Doar minunile săvârșite de Dumnezeu prin mijlocirea Maicii Domnului şi a sfinților Săi l-au mai ținut în viață.

Ca și la început prima și ultima noastră nădejde trebuie sa fie ajutorul Celui de sus, pe Care să-L implorăm prin rugăciunile noastre să dea tămăduire bunului nostru Părinte. Taina Sfântului  este aducătoare de tămăduire și din acest motiv la mănăstirea Petru Vodă se va face un  la care sunt chemați toți preoții ce i-au trecut vreodată pragul Părintelui Justin sau doar i-au auzit cuvântul. Așadar, iubiți slujitori ai Domnului, care fără îndoială ați fost marcați de bunătatea și sfințenia Părintelui Justin, faceți tot posibilul să ajungeţi Miercuri 22 mai, până în ora 17:30 la Mănăstirea Petru Vodă (maici) pentru a îndupleca pe Domnul să-l tămăduiască pe Părintele Justin, ca să-l mai avem stâlp de rezistență pentru vremurile ce vin.

Legat de această chemare a mărturisirii dragostei noastre pentru Părintele Justin, vă facem cunoscută o minune săvârșită cu un preot din Rusia, acum aprox. 2 ani: Acest preot împreună cu familia sa au fost implicați într-un accident rutier, în urma căruia el a rămas paralizat de la bazin în jos. La inițiativa unor preoți ce-l cunoșteau i s-a făcut un sfânt maslu la care au participat 107 preoți, unii care nici nu auziseră până atunci de el. La sfârșitul acelui sfânt maslu, Domnul a făcut minune mare, încât preotul s-a ridicat în picioare și a mers singur. Iată Dumnezeul creștinilor ortodocși, Cel care face minuni. Noi așa mărturisim în Psalmul 76: “Cine este Dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru? Tu eşti Dumnezeu, Care faci minuni!”. Să avem nădejde şi să strigăm: “Cred Doamne, ajută necredinţei mele”!

Vă rugăm să anunţaţi şi preoţii care nu au acces la internet. Să nu slăbim rugăciunea pentru Părintele Justin, căci mare nevoie este de sfinţia sa, aici pe pământ!

Sursa: Apologeticum

Lasă un comentariu